SMT Løbeskolen

Velkommen til SMT Løbeskolen, en del af SMT Silkeborg.

SMT Løbeskolen startede for 20 år siden og har lige siden haft fornøjelsen af, at give mere end 1000 unge og voksne i Silkeborg en god start som løbere.

Løbeskolen er, som navnet siger, det sted hvor man kan lære at blive en god løber, og på Løbeskolen er der forskellige hold, der varierer i løbehastighed og distancer, så der er plads til alle.

Mange af SMT-Løbeskolens trænere er uddannede trænere, og træningsprogrammerne er nøje afpasset efter løbeskolens forskellige målgrupper.

Silkeborg Silkebort er et samlingssted for løbere og triatleter og har eksisteret siden 1985.

Klubbens grundidé er at enkeltpersoner ikke må favoriseres på bekostning af bredden. Her er der plads til alle uanset niveau.

Klubbens formål er at give medlemmerne de bedst mulige betingelser for at dyrke løb, triathlon, duathlon, ungdomstriathlon og walk, samt at skabe et godt klubliv.

I SMT er der plads til alle og der tages hensyn til alle niveauer, derfor tilbydes der træning helt fra begynderstadie til konkurrenceplan.

Der er mulighed for at træne/motionere i 4 individuelle sportsgrene: svømning, cykling, løb og walk.

Derudover kan man deltage i diverse klubaktiviteter som fx. træningslejre, klubaftener, julefrokost o.lign.

SMT Løbeskolen er stedet du kan komme igang med at løbe, måske efter en skade, hvis du aldrig har løbet eller bare gerne vil igang igen.