Løbeskolens tilbud

I SMT Løbeskolen har vi i foråret 2022 forskellige hold:
A. ÅBEN LØBESKOLE med forskellige hold for deltagere, der er i gang med at blive løbere,  eller for løbere, der har haft skader, og derfor har brug for en langsom genoptræning.
B. RUN-HOLD for løbere, der er godt i gang, og som ikke behøver en langsom optræning.

Læs mere om mulighederne under billedet.

Løbere i flok

A. ÅBEN LØBESKOLE. Åben løbeskole er for alle: Mænd og kvinder, unge og ældre. Der er både plads til løbere, der gerne vil have løb som en jævnlig motionsform, og som ønsker en god måde at komme ud i naturen på, for at få gode oplevelser sammen med andre. Der er også plads til de løbere, der er mere ambitiøse, og gerne vil løbe langt og hurtigt. Den åbne løbesole er for personer, der er i gang med at blive løbere, personer der ikke har har løbet i lang tid, tidligere løbere, der har haft en løbepause på grund af skader, kan også starte løbetræningen igen på et af holdene.
Der er flere forskellige hold og der udarbejdes træningsplaner med forskellige hastigheder og distancer. Er du nybegynder, starter du på start-holdet. Løber du i forvejen i Løbeskolen eller andre steder, skal du vælge et af holdene i den åbne løbeskole. Mød op en mandag eller onsdag kl. 18.00 og få vejledning i, hvilket hold der vil være det bedste for dig. Fælles for alle i den åbne løbeskole er, at vi langsomt (men sikkert) arbejder med at få opbygget konditionen og samtidig få styrket muskler, knogler, led og sener, således kroppen efterhånden kommer i form og kan klare den belastning, det er at løbe. Vi har forskellige løbeskolehold, med forskellige distancer og løbehastigheder.
I starten vil der på begynderholdene være en vekslen mellem at gå og at løbe, men efterhånden bliver der mindre gang og mere løb. Målet er at kunne løbe uden pause/gang.

LØBESKOLE-HOLDENE:
A: Hastighed: 7:45 stigende til 7:15. Distance: 3 km -stigende til 5 km i uge 22
B: Hastighed: 7:30 stigende til 7:00. Distance: 5 km -stigende til 7 km i uge 20.

B. RUN-HOLD I SMT LØBESKOLEN. Vi har  forskellige RUN-HOLD der løber med forskellige hastigheder og distancer. Disse RUN-HOLD er for løbere, der har været i Løbeskolen i flere år – eller som har løbet selv eller i andre klubber –  og som ikke længere behøver at løbe efter en træningsplan med progression, men som kan løbe på et af nedenstående 3 faste RUN-HOLD:

RUN-HOLDENE:
RUN 1: Hastighed: 6:45 – 6:30. Distance: 5-8 km
RUN 2: Hastighed: 6:30 – 6:15. Distance: 7-9 km
RUN 3: Hastighed: 6:15 – 6:00. Distance: 10-11 km.

IMG_1740